

مشاور کنکور شیراز | بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ | قبولی تضمینی در بهترین دانشگاهها با کمک بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری
فهرست مطالب
Toggleانتخاب رشته یکی از مهم ترین مراحل کنکور سراسری برای داوطلبان است. زیرا از در ابعاد مختلف در آینده شغلی و تحصیلی دانش آموزان تاثیرگذار می باشد. به دلیل حساسیت انتخاب رشته کنکور سراسری، پس از اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ داوطلبان در جستجوی مشاور خوب و با تجربه برای داشتن انتخاب رشته ای حرفه ای هستند. در یک مشاوره ایده آل، دانش آموزان باید بتوانند با بررسی کارنامه اولیه از وضعیت خود در کنکور سراسری مطلع شود. و بر اساس رتبه و تراز کسب شده در سهمیه نهایی، از شانس قبولی خود در رشته محل های ارائه شده، مطلع گردد. و با در نظر گرفتن عوامل انتخاب رشته، انتخابی ایده آل و منطقی داشته باشند.
مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری باید فردی آگاه و با تجربه و تحصیل کرده در این زمینه باشد.. اطلاعاتی که در مشاوره انتخاب رشته باید ارائه شود شامل: بررسی علاقه و توانایی های داوطلب، معرفی ماهیت رشته و بازارکار آن در آینده! رتبه لازم برای قبولی در هر رشته محل، شهریه تمامی دوره های دانشگاهی ارائه دهنده آن رشته، تحلیل و بررسی کارنامه علمی کنکور سراسری! بیان آخرین تغییرات و اصلاحات دفترچه انتخاب رشته و نحوه اولویت بندی فرم انتخاب رشته کنکور سراسری می باشد.
بعد از انتشار کارنامه ugld کنکور سراسری، اطلاعات مفیدی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. به نحوی که سبب می شود یک انتخاب رشته کنکور دقیق و منطقی با کمک مشاور تحصیلی انجام گیرد. داوطلبان با استفاده از کارنامه از وضعیت پاسخگویی به سوالات کنکور ۱۴۰۱، رتبه، تراز! و وضعیت مجاز بودن به انتخاب رشته در دوره های روزانه و غیر روزانه آگاه می شوند.
بنابراین تحلیل صحیح تمام بخش های این کارنامه در انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۱ تاثیر زیادی دارد. و به منظور رفاه حال داوطلبان بخش های مختلف این کارنامه را در زیر شرح داده شده است. کارنامه کنکور سراسری از چند بخش تشکیل شده .که هر قسمت به بررسی بخشی از اطلاعات داوطلبان می پردازد. این اطلاعات می توانند مانند یک مشاور خوب برای انتخاب رشته داوطلبان کنکور باشد. در این قسمت به معرفی این بخش ها پرداخته ایم:
داوطلبان باید برای انتخاب رشته کنکور به مواردی مانند رتبه در سهمیه، رتبه زیر گروه و همچنین تراز زیر گروه خود دقت کنند. و با توجه به آن ها انتخاب رشته کنکور سراسری را انجام دهند.
در قسمت اطلاعات ثبت نام و آزمونی کارنامه، استان بومی ، ناحیه بومی و قطب بومی داوطلب هم درج شدهاست. که می توان گفت توجه به این اطلاعات همانند رتبه داوطلب، در محل قبولی تاثیر به زیادی دارد. و سبب می شود هر داوطلب در بوم مربوط به خود شانس قبولی بیشتری نسبت به داوطلبان خارج آن بوم داشته باشد. مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری حرفه ای در این موارد می تواند به داوطلبان کمک کند.
به طوری که دانشگاه ها بر اساس این سهمیه در رشته های کم طرفدار 80 درصد ظرفیت کد رشته ها را به داوطلبان بومی! و 20 درصد دیگر ظرفیت را به داوطلبان غیر بومی اختصاص می دهند. و در رشته های پر طرفدار مثل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در گروه آزمایشی علوم تجربی این میزان به 60 درصد کاهش می یابد. و 40 درصد از داوطلبان غیر بومی پذیرش می شود.
در بخش سهمیه های کنکور سراسری،سهمیه های ایثارگران 5 و 25 درصدی! رزمندگان، خانواده شهدا و مناطق 1، 2 و 3 نوشته وجود دارد. بعد از تایید سهمیه، هر داوطلب در گروه مربوط به سهمیه خود قرار خواهد گرفت. و نسبت به افراد آن گروه سنجش می شود.
تمامی داوطلبانی که شامل سهمیه های ایثارگران و سهمیه رزمندگان کنکور 1401 می شوند و سهمیه آن ها از طرف ارگان مربوط تایید شده است! در این بخش، سهمیه آن ها درج می شود و بر اساس آن وضعیت داوطلب بررسی خواهد شد.
اما کدام بخش از این کارنامه برای انتخاب رشته کنکور سراسری اهمیت دارد؟ برای پاسخ به این پرسش باید گفت، داوطلبان برای انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ باید به رتبه سهمیه در زیر گروه توجه کنند. و با توجه به این اطلاعات و نیز کمک مشاور کنکور حرفه ای و باتجربه انتخاب رشته خود را انجام دهند.
رشته های هر گروه آزمایشی در کنکور با توجه به ضریب دروس اختصاصی به چند دسته تقسیم می شوند. و سازمان سنجش (+) در زمان اعلام نتایج اولیه کنکوربرای هر زیر گروه یک رتبه و تراز اعلام می کند. که این اطلاعات کمک به بسیار زیادی به داوطلبان برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد علاقه می کند.
پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، دفترچه انتخاب رشته بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org قرار خواهد گرفت. در کنکور ۱۴۰۰ داوطلبانی که در کارنامه اولیه خود مجاز به انتخاب رشته شدند، از ۱۴ تا ۲۴ مرداد ماه می توانستند نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته کنکور اقدام کنند. پیش بینی می شود این بازه زمانی برای انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 نیز تکرار شود.
علاوه بر اینکه هر سال یک بازه زمانی ده روزه برای انتخاب رشته در نظر گرفته می شود! مجددا زمان انتخاب رشته برای چند روز نیز تمدید می گردد. داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ بهتر است به دلیل تغییرا عمده در ظرفیت دانشگاه های سراسری قبل از تکمیل فرم انتخاب رشته کنکور سراسری با شماور کنکور باتجربه مشورت کنند.
انتخاب رشته کنکور سراسری از طریق سایت سازمان سنجش انجام می شود. و همه تمام داوطلبانی که در کنکور سراسری شرکت کرده اند و با توجه به کارنامه اولیه، مجاز به انتخاب رشته شده اند ، می توانند نسبت به تکمیل فرم اینترنتی انتخاب رشته اقدام کنند.
1. داوطلبان به منظور انتخاب رشته باید به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org وارد شوند. بعد از ورود به سایت مذکور بر روی لینک دفترچه و انتخاب رشته سامانه های آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ (رشته های با آزمون – صرفا براساس سوابق تحصیلی) کلیک کنید.
2. در این بخش پس از مطالعه نکات ذکر شده در این صفحه کلید اطلاعیه های اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ را مطالعه نموده ام را تایید کنید.
3. همانطور که در تصویر زیر می بینید با استفاده از سه روش می توانید وارد مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 شوید.
4. در این بخش یک فرم برای داوطلبان به نمایش در می آید. که در آن می بایست نسبت به درج معدل دیپلم و سوابق تحصیلی اقدام کنند. و پس از تکمیل نمودن فرم بر روی دکمه تایید و ادامه کلیک کنند.
به داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری توصیه می کنیم قبل از مراجعه به سایت سنجش، اولویت های انتخابی خود را در فرم پیش نویس ثبت نام وارد کنند. و پس از بررسی انتخاب ها، آن را وارد سامانه اینترنتی سنجش کنند. اما آیا شهریه در کنکور سراسری اهمیت دارد یا نه را در مقاله زیر مطالعه کنید.
انتخاب رشته کنکور سراسری نقش مهمی در آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان دارد. به همین جهت داوطلبان می توانند با آگاهی از دوره های (روزانه، شبانه، پیام نور، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان) که در آن مجاز به انتخاب رشته شدند! و هم چنین رشته های بدون کنکور سراسری را حداکثر در 150 کد رشته محل متناسب با گروه آزمایشی امتحانی خود انتخاب کنند. اما مهم ترین مسئله، نحوه اولویت بندی انتخاب هاست. در این امر می توان از بهترین مشاور انتخاب رشته کمک گرفت.
در صورتی که داوطلب انتخاب های مطلوب تر را در انتخاب های پایین تر قرار دهد! ممکن است شانس قبولی خود را در این رشته محل ها از دست بدهد. زیرا که نرم افزار سازمان سنجش انتخاب های داوطلب را به ترتیب از اول بررسی می کند. و به محض قبولی داوطلب در یک رشته محل انتخاب های بعدی او را بررسی نمی کند.
بهتر است داوطلبان به منظور قبولی در رشته مورد علاقه، حتما انتخاب های خود را بر اساس چهار فاکتور علاقه، هزینه، مسافت و کیفیت دانشگاه انجام دهید. به این منظور بهتر است رشته محل های انتخابی خود را در سه دسته ایده آل، خوش بینانه و منطقی قرار دهند بطوریکه:
دسته اول را به رشته محل هایی اختصاص دهید که به نوعی شانس کمی دارید. ولی انتخاب های ایده آل برای شما به حساب می آیند.
دسته دوم را به رشته محل هایی اختصاص دهید که بر اساس کارنامه های قبولی سال های گذشته شانس قبولی در ان رشته محل ها را دارید. به عبارت دیگر با رتبه های نزدیک به رتبه شما در این رشته محل ها قبول شدند.
دسته سوم رشته محل هایی باشند که قبولی شما در آن ها قطعی است. و با رتبه های خیلی بالاتر از رتبه شما، سال های قبل در آن قبول شدند. انتخاب این رشته محل ها به شما اطمینان قبولی می دهد.